Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eğitim – Öğretimde İlk Yarı Sona Erdi!

2016-2017 eğitim öğretim yılı ilk dönemi karne dağıtım törenleriyle sona erdi. Her yıl olduğu gibi bu yılda öğrenciler

Eğitim – Öğretimde İlk Yarı Sona Erdi!Web
TV

Gündem   A+a-

 
2016-2017 eğitim öğretim yılı ilk dönemi karne dağıtım törenleriyle sona erdi. Her yıl olduğu gibi bu yılda öğrenciler 15 günlük tatile başlarken, milyonlarca öğrenci karne heyecanını yaşadı.
Eğitim öğretimin birinci yarısının tamamlanması nedeniyle de okullar da törenler düzenlenirken, öğrencilere güzelce vakit geçirmeleri ve dinlenmeleri tavsiyelerinde bulunurken, kitap okumayı da ihmal etmemeleri noktasında öğretmenler öğrencilerine tavsiyelerde bulundular.
İskenderun Dr. Gani Bahadırlı Ortaokulu’nda da birinci dönemin son gününde tören düzenlendi. Karne töreni öncesinde Sosyal ve sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrenciler, Okul Müdürü Yusuf İskender Gözüberk ve Sınıf öğretmenleri tarafından ödüllendirildi. 
Okulun bahçesinde düzenlenen tören öncesinde kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Gözüberk,  “Bugün itibariyle artık dersler bitti. Tatilin keyfini çıkartın, bolca kitap okuyun, ailenizle zaman geçirin. Karnelerinizdeki notları kafanıza takmayın ikinci dönemde eksik olan notlarınızı da tamamlarsınız, şimdi tatil zamanı” dedi. 
Okulun bahçesinde yapılan törenin ardından tüm öğrenciler sınıflarına geçerek, okul müdürü ve öğretmenlerinden karnelerini aldılar.
 
 
Eğitim – Öğretimde İlk Yarı Sona Erdi! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar