Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zafer Tekyıldız Lisesi'inde Karne Töreni

Şölen havasında geçen törende okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler keyifli saatler geçirdiler.

Zafer Tekyıldız Lisesi'inde Karne TöreniWeb
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Zafer Tekyıldız Lisesi Belediye Kültür Saray'ında 2016-2017 yarıyıl tatili karne töreni düzenledi.  Ülkenin ve Avrupa'nın en büyük koleji olan merkezi Ankara'da bulunan Ankara Zafer Koleji ve Zafer Eğitim Kurumlarının İskenderun şubesi Zafer Tekyıldız  Lisesi'nin Belediye Kültür Saray'ında düzenlediği 2016-2017 yarıyıl tatili karne töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başarılı eğitimci  Lise Müdürü Ömer Çakır'ın açılış konuşmasıyla başladı. 
Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ' Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir.' diyerek sözlerine başlayan okul müdürü Ömer Çakır, "Sizler hepiniz, geleceğin yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Bu günden sonra da kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ' Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir.'  Bütün toplumların ve Ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Ulu Önder Atatürk 'Bütün umudum gençliktedir.' diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki sizlerde umutları ve güveni boşa çıkarmayacaksınız. Sizleri mezun ederken birer kıvılcım olarak gönderiyor ama bir alev olarak döneceğinizi biliyoruz." dedi.
Çağdaş eğitim çıtasını yükseltmek cumhuriyet nesilleri yetiştirmek hedefi ile modern Türkiyenin ihtiyacı olan donanımlı ve nitelikli bireylerin var olması için verdikleri eğitimle, bu yolda yetiştirdikleri öğrencileri ödüllendirerek kurum öğretmenleri tarafından dereceye giren öğrencilere,  9. Sınıflarda Emine Karapınar 10. Sınıflarda Berna Kılıç 11.Sınıflarda Rana Sakaroğlu 12.Sınıflarda Neslihan didinir ve Ekrem Mazman'a birincilik plaketi  ve başarı belgesi takdim edildi.
Şölen havasında geçen törende okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler keyifli saatler geçirdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Zafer Tekyıldız Lisesi'inde Karne Töreni videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş