Skip Navigation Links

HBB Geleceğin Yıldızlarını Ağırladı

HBB geleceğin basketbol yıldızlarına ev sahipliği yaptı.

HBB Geleceğin Yıldızlarını AğırladıWeb
TV

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın çocuklarımızın fiziksel, ruhsal ve ahlaki gelişimlerine katkı sunmak üzere başlattığı sportif hizmetler onların kötü alışkanlıklardan uzak tutulabilmesine vesile olmaya devam ediyor.
 
Hizmete girdiği günden bu güne kadar bölgesel, ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, il genelinde düzenlenen okullar arası turnuvada geleceğin basketbol yıldızlarını ağırladı.
Küçük ve yıldız kategorilerinde okullar arası basketbol turnuvasına ev sahipliği yapan kompleks, Türk sporu ve sporcusunun daha iyi yerlere gelmesi için olanaklarını arttırdığı gibi öğrencilerin bireysel gelişimlerine de katkı sunuyor.
Hatay il genelinden turnuvaya katılan takımlardan dereceye girenlerin kıyasıya yarışına sahne olan final müsabakası, gerçekten bu işi hak eden takımların orada olduğunun bir kanıtıydı. Çekişmenin son saniyelere kadar devam ettiği final müsabakalarında yıldızlar ve küçükler kategorisi takımları performanslarıyla maçı izlemeye gelen okul arkadaşlarına keyifli anlar yaşattılar.

 

DERECEYE GİREN BASKETBOLCULAR GRUPLARA GİTME HAKKI KAZANDI

 

HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde oynanan yıldız kızlar final maçında 1’inci olan takım Samandağ Mağaracık Ortaokulu’na ödülünü Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik,2’nci olan takım Defne Sümerler Ortaokulu’na Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,3’üncü olan takım Antakya Gazi Ortaokulu’na Samandağ Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ceyhun Yılmaz verdi. Yıldız Erkeklerde dereceye giren takımlar İskenderun Bahçeşehir Koleji, Antakya İnönü Ortaokulu, İskenderun Yunus Emre Ortaokulu oldu. Küçük Kızlar kategorisinde dereye giren takımlar İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, Samandağ Mağaracık Ortaokulu, Antakya Gazi Ortaokulu oldu. Küçük Erkekler kategorisinde dereceye giren takımlar Antakya İnönü Ortaokulu, Özel Doğuş Ortaokulu, İskenderun Namık Kemal Ortaokulu oldu. Dereceye giren takımlar Spor Genel Müdürlüğü’nün her ilde belirlediği kontenjana göre Türkiye Şampiyonası yolunda gruplara gitme hakkı kazanacak.
 

ÖĞRENCİ VELİLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

 
HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen turnuvayı izleme imkanı bulan öğrenci velileri tesisin yapımında, çalışmalarında emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a tüm HBB personeline teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
HBB Geleceğin Yıldızlarını Ağırladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet