Skip Navigation Links

Lütfü Savaş'a Nezaket Ziyareti

Reyhanlı gökkuşağı anaokulu öğrencileri ve cemil şükrü çolakoğlu öğrencilerinden başkan savaşa ziyaret

Lütfü Savaş'a Nezaket Ziyareti

Gündem   A+a-

 
 
Reyhanlı gökkuşağı anaokulu öğrencileri ve cemil şükrü çolakoğlu öğrencilerinden  başkan savaşa  ziyaret
 
Reyhanlı Gökkuşağı Anaokulu Öğrencileri ve Cemil Şükrü Çolakoğlu öğrencileri ve öğretmenleri Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarete gelen minik öğrencileri ve öğretmenleri makamında ağırlayan Başkan Savaş, öğrencileri sıcak bir ilgi ile karşılayarak öğrencilere sizler bizlerin geleceğisiniz diyerek, hayatlarına yön verecek önemli tavsiyelerde bulundu.
 
Soru cevap şeklinde geçen sohbette çocukların dilinden Hatay ilimizde nelerin yapılması gerektiğine kulak veren Başkan Savaş, küçük yaşta duyarlı ve bilinçli birer vatandaş yetiştirmenin önemini vurgularken bunun ancak siz değerli öğretmenlerimizin yetiştireceği yeni nesillerle gerçekleşeceğine değindi.
 
Ziyarete gelen okul idarecileri ve öğretmenleri, eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekten dolayı Başkan Savaş’a teşekkür ederken Özel Reyhanlı Gökkuşağı Okulu Müdürü Ahmet İlhan Turan ise bir plaket takdim etti.
Başkan Savaş, ziyaret sonrasında tüm öğrencilere iyi dilek ve temennilerde bulunarak, konukları ile günün anısına fotoğraf çekildi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet