Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yükseliş Öğrencilerinden Yabancı Dil Pratiği!

Yükseliş Koleji Öğrencileri Park Forbes’te Yabancı dille pratik yaptılar!

 Yükseliş Öğrencilerinden Yabancı Dil Pratiği!Web
TV

Eğitim   A+a-

Yükseliş Koleji 3A ve 3B sınıfı öğrencileri Park Forbes Avm’de Carl’s Jr. hamburgerde yabancı dil pratiklerini geliştirmek amaçlı ziyarette bulundular.
Öğrenciler yabancı dil pratiklerini Carl’s Jr. Hamburger de gerçekleştirdiler.
Eğitim öğretim yılının ilk yarısında öğrenciler yabancı dillerini pratik konuşarak daha da pekiştirdiler.
Yükseliş Koleji 3A ve 3B sınıfı öğrencileri almış oldukları yabancı dil eğitimlerini geliştirmek ve pratikleştirmek amaçlı Park Forbes Avm’de Carl’s Jr. Hamburger de düzenledikleri etkinlikle gerçekleştirdiler.
Öğrenciler geldikleri Carl’s Jr. Hamburger de öğretmenleriyle İngilizce ve Almanca konuşarak siparişleri verdiler. Öğrendiklerini pratikleştirmek amaçlı düzenledikleri etkinlikte öğretmenler kasiyer olarak öğrencilerin siparişleri aldılar.
Yabancı dillerini pratik yaşamda kullanmaları adına düzenledikleri etkinlikte öğrenciler Carl’s Jr. hamburgerin hediyeleriyle ve eşsiz lezzetiyle eğlendiler.
Yükseliş Koleji Yabancı Dil Koordinatörü Edanur Taktak, İngilizce öğretmeni Elif Şahin, Melih Çarpar, Almanca öğretmeni Merva Bayrakçı ve sınıf öğretmeni Seda Okumuş yaptıkları açıklamada, ‘Yükseliş Okulları olarak ilkokul öğrencilerimizin bir restaurantta sipariş verebilmelerini, istedikleri yiyecekleri söyleyebilmeleri, içecekleri söyleyebilmeleri adına pratiği geliştirmek üzere Park Forbes Carl’s Jr. Hamburgere geldik. Burada hem hamburger sipariş etmeyi pratik ettiler ve hem de İngilizce hem almanca olarak siparişlerini verdiler, siparişlerini aldılar. Ekstra istedikleri mayonez ketçap gibi kelimeleri hem öğrenerek hem de bunları nasıl sorabileceklerini pratik ederek menülerini söylediler ve şuanda keyifle yiyorlar.’ dediler.
Carl’s Jr. Hamburger de yabancı dillerini pratik anlamda geliştiren çocuklar lezzetli hamburgerle karınlarını doyurarak eğlencenin tadına vardılar.
 
 
 
 
 
 Yükseliş Öğrencilerinden Yabancı Dil Pratiği! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş