Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Galatasaray İskenderun’a Geliyor!

Murat Kaptanoğlu ve İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Antrenörü Ökkeş Türkmen Çiçek basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray İskenderun’a Geliyor!Web
TV

Spor   A+a-

İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu ve İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Antrenörü Ökkeş Türkmen Çiçek basın toplantısı düzenledi. U–17 Bayanlar 1. Lig Sutopu müsabakaları 21–22 Ocak tarihleri arasında İskenderun’da gerçekleştirilecek. Ligin köklü takımlarından olan Galatasaray Bayanlar Su Topu takımı da İskenderun’a gelecek.
U–17 Bayanlar 1. Lig Sutopu müsabakaları 21–22 Ocak tarihleri arasında İskenderun’da gerçekleştirileceğini belirten İlçe Spor Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, “1. Lig takımları arasında Türkiye’nin en iyi Sutopu takımı olan Galatasaray Bayanlar Sutopu takımını ilçemizde ağırlayacağız. Bu bizim için gurur verici bir tablo. Yüzme ile başlayan gurur tablomuz Sutopu takımımızın 1. Lige yükselmesi ile devam ediyor. Ayrıca Sutopu’nda 5 sporcumuzu da milli takıma kazandırdık. Bunun için İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu ve İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Antrenörü Ökkeş Türkmen Çiçek’e de sporcularımıza büyük emek verdikleri için ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü olarak, yüzme ile başladıkları maratona Sutopu’nda devam ettiklerini söyleyen İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, “Sporcularımız ve ekibimizle sıkı çalışmalar yaparak bugünlere gelmeyi başardık. Sutopu’nda Türkiye’de ulusal arenada büyük başarılara imza attık. Hatay’dan üç takımla birlikte ilimizi Türkiye genelinde her müsabaka’da temsil etmeye çalışıyoruz. Bu sebeple de buradan İskenderun halkına çağrıda bulunuyoruz. 21–22 Ocak tarihleri arasında İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzumuzda gerçekleştirilecek olan 1. Lig Sutopu müsabakalarında gelip bizleri desteklesinler. Müsabakamız Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak müsabakalar Pazar günü akşam sona erecek. Bu ligin tartışmasız en büyük takımı olan Galatasaray’ında kentimize gelecek olması kentimiz içinde çok önemli. Galatasaray maçımız da Cumartesi günü saat 13:00 te olacak. Tüm spor severleri bu maçlara bekliyoruz.” dedi. 
 
Galatasaray İskenderun’a Geliyor! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş