Skip Navigation Links

Elele verip, elden ele paylaşalım!

Arsuz Belediyesi Karaağaç Sosyal Marketi açılış için gün sayıyor

Elele verip, elden ele paylaşalım!

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi, katılımcı ve paylaşımcı sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında sosyal market projesini hayata geçiriyor. Arsuz Kent Konseyi’nin önerisi doğrultusunda belediye tarafından hayata giren Karaağaç Sosyal Market, 21 Ocak 2017 Cumartesi günü saat:14.00’te Karaağaç Hizmet Binası yanı, 2 Temmuz Parkı bitişiğindeki yerinde faaliyete başlayacak. 

"Kalplere birlikte dokunalım"

Hem ilçedeki sosyal dayanışma ve paylaşmayı arttıracak, hem de ihtiyaç sahiplerine sıcak bir el uzatacak olan Karaağaç Sosyal Market’in açılışına herkesi davet eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,  bu proje sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerin, ihtiyaçlarına istedikleri anda ulaşabileceklerini söyledi. 
 
Sosyal marketin ihtiyacı olmayanlar ile ihtiyacı olanlar arasında bir köprü oluşturacağını ifade eden Başkan Nazım Culha, “Birlikte paylaşmak, iyilik yapmak, umut olmak ve en önemlisi de birlikte kalplere dokunmak için, “Elele verip, elden ele paylaşmak” için açacağımız sosyal marketimize herkes kullanmadığı kıyafetleri ve eşyaları bağışlayabilir, ihtiyaç sahibi birilerinin umudu olabilir. Marketimize yardımsever vatandaşlar, işadamları, esnaflar ve halkımızdan destek bekliyoruz. 21 Ocak 2017 Cumartesi günü saat:14.00’te gerçekleştireceğimiz sosyal marketin açılışına herkesi hem davet ediyor, hem de bağışlarıyla destek olmaya çağırıyoruz" dedi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet