Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hedeflerimiz Büyük Bunu Başaracak Güce Sahibiz

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu’nda HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligde başarılı istikrarını sürdürüyor.

Hedeflerimiz Büyük Bunu Başaracak Güce Sahibiz

Spor   A+a-

HBB BEDENSEL ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI YOLUNA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu’nda ilimizi temsil eden HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligde başarılı istikrarını sürdürüyor.
 
Engelli vatandaşlarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sunmak ve onların da profesyonelce spor yapmalarını sağlamak için kurulan Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı kazandığı başarılarla engelli vatandaşlarımızın sportif aktivitelere yönelmesinde güzel bir örnek oluşturmaktadır.

HBB BEDENSEL ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI FAZLA ZORLANMADI

Hedeflerini her sene daha da arttırarak yoluna devam eden HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 15 Ocak Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonunda İskenderun Atletik Bedensel Engelliler Basketbol takımını kendi sahasında konuk etti. Takım olma bilincini etkili oyunuyla gösteren HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın tribünden desteklediği maçta rakibini ezici bir üstünlükle 71-29 yenerek hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Ligde oynadığı 6 maçın 5’inde galip gelerek ligde 2’nci sırada bulunan HBB’nin başarılı sporcuları 22 Ocakta deplasmanda ligin lider takımı Dörtyol Engelliler Spor Kulübünü yenerek liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor.

ANTRENÖR YAĞBASAN, HEDEFLERİMİZ BÜYÜK BUNU BAŞARACAK GÜCE SAHİBİZ

HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Mehmet Yağbasan yaptığı açıklamada başarının bireysel olmadığını birlik ve beraberliği güçlü olan ekiplerin her zaman daha iyi yerlerde olacağına inancımız tamdır. Başarılı ve motivasyonu yüksek takım olma bilincine sahip bir ekip olabilmeleri için tüm olanakları seferber eden ve bu ilkeler doğrultusundaki azim ve kararlılığımızla bizleri her zaman destekleyen başkanlarımıza vermiş olduğumuz sözlerimizi yerine getirerek kazandığımız başarıları hemşehrilerimize armağan etmek istiyoruz. Sporun her branşında olduğu gibi bizlerden de maddi manevi desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederiz dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş