Skip Navigation Links

HBB Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimleri

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı trafik ekipleri, şehir içi trafikte yer alan toplu ulaşım araçlarında yasal sorumluluk uygulamasını sürdürüyor.

HBB Zabıta Ekiplerinden Trafik DenetimleriWeb
TV

Gündem   A+a-

 Kentin işlek noktalarında trafik kontrolleri yapan HBB ekipleri, Defne’ye bağlı Armutlu kavşağında M plaka toplu taşıma araçlarınınkontrollerini gerçekleştirerek, ehliyet-ruhsat ve yolcu kontrolü gibi denetimlerini yaptı. Toplu ulaşımda hizmet veren şehir içi minibüslerde ayakta ve kapasitenin üzerinde yolcu alınmasına karşı denetlemelerde bulunan ekipler, trafik ihlallerine karşı sürücülere ihtarda bulundu. Kapasitenin dışında yolcu alınmasının büyük bir risk olduğunu ifade eden HBB Zabıta ekipleri, durumun tekrarı halinde Kabahatler Kanununa göre 327 TL para cezası uygulanacağı konusunda sürücüleri uyardı. 

     DENETİMLER PERİYODİK ARALIKLARLA DEVAM EDECEK

     HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, il geneli gerçekleştirdiği kontroller kapsamında durak işgali yapan araçların kaldırılmasını, uzun süre bekleme yapan dolmuşların müdahale işlemlerinin yanı sıra ticari taksilerinde denetimini gerçekleştirdi. Taksilerde, taksimetre kontrolünün yapılmasını sağlayarak, sürücülerin taşıma (özel izin) belge kontrolünü gerçekleştirdi. Belediye halk otobüslerinde de bir takım denetimlerde bulunan HBB ekipleri, evrak kontrollerin ardında sağlık ve hijyen kurallarına dair bir takım incelemelerde bulundu.
 
 Ekipler, trafiğin huzur ve güven içerisinde ilerlemesi amacıyla denetimlerin periyodik aralıklarla devam edeceğini bildirdi.
 
 
HBB Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimleri videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet