Skip Navigation Links

HBB, Kursları İle Hatay’da Farkındalık Yaratıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK), sosyal, kültürel ve eğitsel branşlarda meslek edindirme

HBB, Kursları İle Hatay’da Farkındalık Yaratıyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK),  sosyal, kültürel ve eğitsel branşlarda meslek edindirme amacıyla kurs vermeye devam ediyor.
Birçok dalda eğitim vererek Hataylı vatandaşların meslek edinmelerine yönelik yoğun çalışmalar gerçekleştiren HBB, diksiyon, çocuk gelişimi ve bilgisayar kurslarına başladı.
 
HBB, GÜÇLÜ KADROSUYLA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERMEYE DEVAM EDİYOR
 
Güçlü kadrosuyla halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara devam eden HBB, bireylerin iletişim sorunlarına yönelik farkındalık yaratmak ve onlarla doğru iletişim kurulabilmesi hususunda hassasiyet gösteriyor.
 
Çocukların beslenme, sağlık, sosyal ve kişisel gelişimlerinin doğru bir şekilde gelişmesi hakkında gerekli deneyimi kazandırmak amacıyla çocuk gelişimi kursu veren HBB yetkilileri,  diğer taraftan farklı bir branşta diksiyon kursu ile halkın ifade gücünü rahatça kullanabilmeleri beraberinde insanlar ile daha doğru iletişim kurabilmelerini sağlıyor. Ayrıca günümüz teknolojisini daha yakından takip etmek ve vatandaşların günümüz çağına ayak uydurmaları amacıyla da bilgisayar kursu vermeye devam ediyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu(HATMEK)  yetkilileri, merkezde ücretsiz eğitimlerine devam edeceklerini bildirerek her yaştan vatandaşın kurslara kayıt yaptırabileceklerini ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet