Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tenis Eğitmenleri Hatay’dan Umutlu

Ülkemizi olimpiyatlarda temsil edecek milli sporcular Hatay'da kamp yaptı.

Tenis Eğitmenleri Hatay’dan Umutlu

Gündem   A+a-

 
Ülkemizi olimpiyatlarda temsil edecek milli sporcular Hatay'da kamp yaptı.
 
       Bölge merkezi Mersin’de yer alan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri’nde(TOHM) seçilen milli sporcular, Mersin İl Spor ve Gençlik Müdürlüğü’nün destekleri ve Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde İskenderun-Arsuz bölgesinde yer alan tenis kampında verimli bir hazırlık dönemi geçirdi.
 
      Gerçekleşen kampa HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, HBB Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar, Türkiye Tenis Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren tenis eğitmenleri Cengiz Tan, Hasan Özalp, Güney Sarıtaş ve Haşim Duran ile HBB Spor Kulübü Tenis Baş antrenörü Mehmet Doğan katılım gösterdi.
 
      MİLLİ SPORCULARLA KAMP YAPAN HATAYLI TENİSÇİLER İÇİN ÖNEMLİ BİR DENEYİM
 
      Geleceğin milli sporcuları olma yolunda Hatay BŞB Tenis Takımı’nda aktif sporculuk yaşamlarını sürdüren tenisçilerimizin de katılım gösterdiği kamp, vizyonunu başarılı milli sporcular yetiştirmek olarak belirleyen HBB Spor Kulübü için önemli bir deneyim oldu.
 
     TENİS EĞİTMENLERİ HATAY’DAN UMUTLU
 
      Kampın oldukça verimli geçtiğine dikkat çeken tenis eğitmenleri, Hatay’ın sportif branşlarda gösterdiği ses getiren atılımların kısa vadede teniste de kendini göstereceğine ve milli takım düzeyinde sporcular yetiştirileceğine inandıklarını ifade ettiler.
     Tenis eğitmenleri ve sporcular, kampın Hatay’da düzenlenmesini sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e, HBB Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar’a ve kampın gerçekleşmesine büyük katkılar sunan VIPARK Spor Merkezi’ne teşekkürlerini ilettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş