Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

Hbb Ve Kosgeb’in Ortaklaşa Düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

Gündem   A+a-

 
   Hbb Ve Kosgeb’in Ortaklaşa Düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı
   Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB)’in ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘ Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ HBB Meslek Edindirme Kursları(HATMEK)’te başladı.
 HBB’NİN VATANDAŞLARA MESLEK EDİNDİRME KURSLARI TAKDİR TOPLUYOR
    Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB) ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu proje ile her vatandaşın iş kurma ve meslek sahibi olma hayalini gerçekleştiriyor.
   Girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendilerine iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabileceklerini ifade eden yetkililer, gelecekteki kuracakları işler hakkında bilgi ve deneyim kazanmalarının sağlanacağını ifade etti.
   Girişimciliğin desteklenmesi, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla hazırlanan kapsamlı eğitim programını vatandaşlarla buluşturan HBB, ‘ Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ ile her vatandaşın bir meslek sahibi olması adına çalışmalarına devam edecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş