Skip Navigation Links

Hatay Barosu Cevval Bir Hukukçu Daha Kazandı

Av. İpek Mıstık Ruhsatnamesini Aldı

Hatay Barosu Cevval Bir Hukukçu Daha Kazandı

Gündem   A+a-

Hatay Barosu yeni bir üye daha kazandı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2015 yılı mezunu İpek Mıstık, İskenderun Urcun Hukuk Bürosu’nda tecrübeli hukukçu Avukat Nadir Urcun’un himayesinde başarıyla tamamladığı stajının ardından İskenderun Adliyesi’nde düzenlenen törenle Avukatlık Mazbatasını Hatay Barosu Başkanı Avukat Ekrem Dönmez’in elinden aldı.
 
Avukat İpek Mıstık’ın cüppesini ise Avukat Nadir Urcun giydirdi. Törende Avukat İpek Mıstık kadar heyecanlı oldukları gözlenen Aliye –Semih Mıstık çiftinin mutlulukları ise bir başkaydı.
 
Mazbata ve cüppe giyme törenine Av. Ethem Urcun, Av. Adil Nurettin Urcun,  Av. Ahmet Bereketlioğlu ve meslektaşları da katıldı
Avukatlık mesleğine Urcun Hukuk Bürosu’nda tamamladığı stajın ardından yine mesleğine Urcun Hukuk Bürosu’nda devam edeceği öğrenilen Avukat İpek Mıstık, “Ettiğim bu yemine her zaman Özgür bir şekilde bağlı kalacağımı değerli baro başkanım ve misafirler önünde bir kez daha belirtmek istiyorum. Hatay barosunun bir üyesi olduğum için çok mutluyum. Staj dönemi boyunca yanımda olan ve mesleki anlamda bana katkı sağlayıp kendimi geliştirmeme vesile olan Avukat Ethem Urcun, Avukat Nadir Urcun ve Avukat Ahmet Bereketlioğlu’na bir kez daha teşekkür ediyorum. Beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim.” Dedi.  
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet