Skip Navigation Links

HBB,Vatandaşları Özel Günlerinde de Yalnız Bırakmıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Sosyal Doku ekibi, Hatay halkının

HBB,Vatandaşları Özel Günlerinde de Yalnız Bırakmıyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Sosyal Doku ekibi, Hatay halkının talep ve şikâyetlerini dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor.
 
İl genelinde eşit hizmet parolasıyla yola çıkan HBB Sosyal Doku Ekibi, tüm mahalleleri gezerek ulaşım, altyapı, üstyapı, sosyal ve kültürel boyuttaki eksikleri, istek ve önerileri dinleyerek vatandaşların takdirini topluyor.
 
HBB SOSYAL DOKU EKİBİNDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
 
Hiçbir siyasi kaygı ve ayrım gözetmeksizin Başkan Savaş’ın bütünleştirici anlayışıyla hareket eden HBB Sosyal Doku Ekibi, Kırıkhan ilçesindeki vatandaşların sorunlarını dinlemesinin ardından istek ve talepleri not aldı. Ziyaret ettikleri evdeki minik çocuğun doğum gününün olduğunu öğrenmelerinin ardından minik çocuğu mutlu etmek isteyen ekipler, yardım kolisi bıraktıkları eve ellerinde yaş pasta ve hediyeler ile dönerek minik çocuğun sevincine ortak oldu.
 
VATANDAŞLARDAN HBB SOSYAL DOKU EKİBİNE TEŞEKKÜR
Evin minik çocuğu ve yakınları Hatay’ın her ilçesinde kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinleyen, hızlı çözümler üreten ve ziyaretlerinin ardından çocuklarının doğum gününü öğrenir öğrenmez sürpriz yapan HBB Sosyal Doku ekibine ve onların aracılığıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet