Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Zabıta Müdürü Keskin’den MHP’ye Ziyaret!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kongrenin ardından MHP İskenderun ilçe teşkilatı yeni yönetimine ziyaretler devam ediyor.

HBB Zabıta Müdürü Keskin’den MHP’ye Ziyaret!Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin MHP ilçe teşkilatına ziyarette bulunarak Başkan Turan Bozkurt nezdinde yeni yönetimi tebrik etti.
MHP ilçe yeni yönetimine tebrik ziyaretinde bulundukları ifade eden Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, “Gerçekleştirilen kongrenin ardından yeni yönetimi tebrik ediyor, hayırlı olsun diyorum. Turan Bozkurt başkanımızla ve meclis üyeleriyle her zaman görüşüyoruz, istişare halindeyiz. Kentimiz için, İskenderun için çalışıyoruz. HBB Başkanımız Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ben buradan bir kez daha yeni yönetimi kutluyor, hayırlı olması temennisiyle, başarılar diliyorum.” dedi. 
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürümüz Ahmet Keskin beyefendi kentimiz için, İskenderun için büyük bir şans. Her kesim tarafından takdir görerek, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetler noktasında HBB Başkanı Lütfü Savaş’ında elini güçlendiriyor. Çünkü hizmet işleri ekip işidir. Müdürümüz Ahmet Keskin’in daha önceleri eğitimci olması hasebiyle tanıdığımız, çok saydığımız sevdiğimiz bir insan. Ziyaretlerinden dolayı kendilerini teşekkür ediyorum” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin ve MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle de gazetecilerin gününü kutladıklarını da sözlerine eklediler.
Ziyaret daha sonra sohbet ortamında devam etti.
 
 
HBB Zabıta Müdürü Keskin’den MHP’ye Ziyaret! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş