Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Ekipleri Mehmetçik İçin Görev Başında

Vatandaşların takdirini kazanan HBB ekiplerinin son durağı ilçe jandarma komutanlıkları oldu.

HBB Ekipleri Mehmetçik İçin Görev Başında

Gündem   A+a-

Hatay Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay’ın geneline hizmet etme anlayışı ve Hatay halkından gelen talep ve önerilere kulak vererek çalışmalarını kentin her noktasında yürüten HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarına da kayıtsız kalmadı. 
Kentin her noktasındaki eğitim kurumları ile ibadethanelerde gerçekleştirdiği kapsamlı çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan HBB ekiplerinin son durağı ilçe jandarma komutanlıkları oldu. 
HBB ekipleri, Türk halkının huzuru için vatani  görevinin başında olan kahraman Mehmetçiklerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerini desteklemek amacıyla Samandağ’ında Çevlik ve Karaçay Jandarma Karakolu; Hassa ve Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı; Yayladağı Şenköy Hırbi Yaylası Ziyaret Karakolu ve Dörtyol Hasanpaşa Komando Taburu’nun spor aletleri ve kondisyon istasyonları ihtiyacını karşıladı.
HBB ekiplerinin anlamlı ve değerli jesti karşısında düşüncelerini paylaşan kahraman Mehmetçikler, bu güzel çalışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ve  tüm ekibe teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş