Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'a Değer Katanlara Teşekkür

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sahil yürüyüş yolunun yapımına katkı sunan işadamlarına plaket takdim etti

Arsuz'a Değer Katanlara TeşekkürWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçeye değer katan ve kentin turizm ve sosyal yaşamına büyük bir ivme kazandıran yaklaşık 2,5 kilometrelik sahil yürüyüş yolunun yapımına katkı sunan işadamlarına plaketle teşekkür etti. Arsuz’un gelişmesi ve güzelleşmesi adına atılan dev adımda yanlarında yer alan ve güçlerine güç katan Biçer Beton, Davut Beton, Özgörüroğlu İnşaat ve Akdeniz Zemin temsilcilerine plaketlerini başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye personelinin katıldığı bir törenle teslim eden Başkan Nazım Culha, bölge işadamlarının hem istihdama, hem ekonomiye, hem de Arsuz’un sosyal hayatına katkı sunduğunu ve kente değer kattığını söyledi.
 
İlçenin belediyesiyle, personeliyle, esnafıyla, halkıyla, işadamlarıyla bir bütünlük içerisinde olduğuna dikkat çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Aslında çok daha önce yapmayı planladığımız bir seremoni vardı. Ancak ülke gündeminin yoğunluğu, benim yoğunluğum, işadamlarımızın yoğunluğu üst üste gelince maalesef o fırsatı yakalayamadık.  Kısmet bugüneymiş. İlçe; belediyesiyle, personeliyle, esnafıyla, halkıyla, işadamlarıyla bir bütünlük arz eder. Bunlar bazen bilinir bazen bilinmez. İşte burada da bilinmeyen yönlerini ifade etmek adına işadamlarımızla birlikteyiz. Bizler, bu şehre vizyon katacak prestij projemiz olan sahil yürüyüş yolumuzu çok hızlı başlattık. Ve, bu yol teknik ekibimizin katkılarıyla, işçilerimizin emeğiyle ve destekleriyle bizleri ileriye taşıyan, bize yürek veren işadamlarımızın katkılarıyla tamamlandı.  'Sayın başkanım, bu şehre hizmet etmek adına yaptığınız her eserin arkasındayız' diyen işadamlarınıza huzurunuzda teşekkür ederim. Her talebimiz anında ve tartışılmadan yerine getirildi. Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu'nda arkadaşlarımızın ciddi anlamda emekleri ve katkıları var. Özellikle betonla ilgili çalışmalarımızda ilçemiz sınırları içerisindeki iki hazır beton firmamız Biçer Beton ve Davut Beton temsilcileri  bizlere çok destek oldular. İnşallah nice nice hizmetlerde beraber çalışmak dileğiyle kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum"  dedi.
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, konuşmasının ardından Davut Grup Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Alper Davut'a, Biçer Beton Yönetim Kurulu Başkanı Galip Biçer adına Halil Biçer'e ve , Özgörüroğlu İnşaat Sahibi İsmail Özgörüroğlu'na plaketleri ile birlikte teşekkür belgelerini takdim etti.
 
Davut Grup Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Alper Davut da Başkan Nazım Culha'ya teşekkür ederek, "Her zaman yanınızdayız ve her zaman emirlerinizi bekleriz. Memnuniyetle yanınızda olmaya hazırız. Hepimiz Arsuzluyuz" derken, Halil Biçer ve İsmail Özgörüroğlu da Başkan Culha'ya teşekkür ederek, sahil yürüyüş yolunun tüm Arsuz'a hayırlı - uğurlu olmasını diledi.
 
 
 
Arsuz'a Değer Katanlara Teşekkür videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş