Skip Navigation Links

Hatay Ekonomisini Kurtaracak Reçete Şart !

Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Avukat Nadir Urcun ve yönetim kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur’u ağırladı.

Hatay Ekonomisini Kurtaracak Reçete Şart !

Gündem   A+a-

CHP İl Başkanı Güzelmansur’un sivil toplum kuruluşlarını ziyaretleri  sürerken, yoğun programında Arsuz’un en önemli sivil toplum kuruluşu Arsuz İşadamları Derneği ziyareti ise ayrı bir önem taşıdı. 
 
ARİAD Başkanı Avukat Nadir Urcun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur’a, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin de eşlik etti.
 
Ülke ve bölge ekonomisinin konuşulduğu ziyarette, Suriye’deki iç savaştan en çok etkilenin illerden birisi olan Hatay’ın ekonomisinin canlandırılması için Güzelmansur tarafından hazırlanan ekonomi reçetesi üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ARİAD Başkanı Avukat Nadir Urcun, Hatay ekonomisinin girdiği çıkmazdan kurtulması için acil önlem paketinin gündeme gelmesi ve teşviklerin devreye sokulması gerektiğine dikkat çekerek, yeni iliçe olan Arsuz’un da turizm potansiyelinin artırılması için yatırımların hız kazanması gerektiğine dikkat çekti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet