Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE MYO Kavşağında Feci Kaza

Hatay'ın İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünde okuyan 2 öğrenciye

İSTE MYO Kavşağında Feci Kaza

Gündem   A+a-

 Hatay'ın İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünde okuyan 2 öğrenciye Belen ilçesi yolu üzerinde bulunan yüksek okul kavşağında karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu kaza meydana geldi. Yaşanan kazada 1 öğrenci hayatını kaybederken 1 öğrenci de ağır yaralandı.
 
Alınan bilgilere göre kaza İSTE Meslek Yüksekokulunun bulunduğu kavşakta meydana geldi. Sınav sonrası İskenderun’a dönüş yapmak isteyen İSTE Bilgisayar Programcılığı Bölümünde okuyan 2 öğrenciye karşıdan karşıya geçerken bir araç çarptı. Aracın çarpması sonucunda savrulan iki öğrenciden İskenderunlu Eda Tütüncü hayatını kaybederken, Siirtli olduğu öğrenilen Rabia Turhan ise İskenderun Özel Gelişim hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Rabia Turhan’ın durumunun ciddiyetini koruduğunu öğrenildi.
Kaza haberini alan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ve yardımcıları hastaneye giderek yaralı olan öğrencileri Rabia Turhan’ın durumu hakkında bilgiler aldılar.
 
Rektör Dereli kazadan dolayı çok üzgün olduğunu hayatını kaybeden öğrencileri Eda Tütüncü’ye Allahtan rahmet yakınları, arkadaşları ve tüm üniversite camiasına başsağlığı dilerken ağır yaralı Rabia Turhan’a acil şifalar diledi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
Talip 3 Ocak 2017 Salı
Daha kaç insanın can vermesi gerek oraya bi geçit yapılması için ?
Yavas kullanin 3 Ocak 2017 Salı
Yavas kullanin vicdansizlar yavas 2 aileye ateş düşürdünuz
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş