Skip Navigation Links

Yaptığımız bütün hizmetler Allah ve insanlar içindir!

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe teşkilatı ile birlikte gün içinde oda başkanlarına bir dizi ziyaretlerde bulunarak seçim sonrası baş

Kültür Sanat   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe teşkilatı ile birlikte gün içinde oda başkanlarına bir dizi ziyaretlerde bulunarak seçim sonrası başkanlığa seçilen oda başkanlarını kutladı.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Oda Başkanı Uğur Fırat’ı ziyaretinde kısa bir konuşma yapan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “Uğur Fırat Başkanımız son yapılan kongre sonrası tekrar başkanlığa seçildi kendisini ve ekibini kutluyorum. Uğur Bey sadece kuyumcuların sorunlarıyla değil, İskenderun Belediye Meclis Üyesi olarak İskenderun’un sorunlarına çözüm bulma yolunda aktif rol alan birisidir. Kendisini tekrar kutluyorum” dedi.
Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ise, “Vekilime ve yönetim kurulu üyelerine bizleri ziyarete geldiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben Uğur Fırat olarak hiçbir zaman makam ve mevki peşinde koşmadım. Yaptığımız bütün hizmetler Allah ve insanlar içindir. Ben her zaman görevimi yapmaya ve şehrimin güzelleşmesi için yardımda bulunmaya devam edeceğim” diye konuştu. Fırat’a yapılan ziyaretin ardından Bakkallar Odasına da ziyarette bulundular.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet