Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MMK Metalurji’de Futbol Turnuvası

MMK Metalurji ‘nin üçüncüsünü düzenlediği Futbol Turnuvasında, Dörtyol ve Dilovası Tesisleri’ nde finale kalan iki takım final maçı oynadılar.

MMK Metalurji’de Futbol Turnuvası

Gündem   A+a-

MMK Metalurji ‘nin üçüncüsünü düzenlediği Futbol Turnuvasında, Dörtyol ve Dilovası Tesisleri’ nde finale kalan iki takım 22 Aralık Perşembe günü saat 19:00’ da Payas Kapalı Spor Salonu’ n da final maçı oynadılar.
 
Final maçı oynayan takımları desteklemek için  şirketin CEO’ su Denis Kvasov, Çelik İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Çelik İş Mali Sekteri Bayram Altun, MMK CFO’ su Maxim Flippov, Üretim Direktörü Ozan Karadağ, Dilovası Üretim Direktörü D. Ali Yaşacan, Satış Direktörü Mehmet Çakmur, Satıs Direktor Yardımcısı Evgeny Koscheev oradaydılar. 
 
Takım oyuncularının aileleri ve MMK çalışanlarından oluşan taraftarların izlediği maç tezahürat ve alkışlarla desteklendi.
Dilovası Lojıstık ve Dörtyol Soguk Haddehane, takımlarının oynadığı maç 3-2 Dörtyol Soguk haddehane ‘ nin galibiyeti ile sonuçlandı.
Maçı kazanan oyuncular kupa ve madalyalarını Şirketin Ceo’ su Denıs Kvasov’ un elinden alırken, ikinci olan takım oyuncuları kupa ve madalyalarını Çelik İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci’ nin elinden aldı.
 
 
.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar