Skip Navigation Links

İMO'dan MKÜ Öğrencilerine Motivasyon Yemeği

TMMOB, İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği, Küçük Kervan Restaurant'ta Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) öğrencilerine yemek verdi.

Kültür Sanat   A+a-

İMO’dan MKÜ Öğrencilerine Motivasyon Yemeği
 
TMMOB, İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği, Küçük Kervan Restaurant’ta Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) öğrencilerine yemek verdi.
İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Bülent Seküçoğlu önderliğinde düzenlenen etkinliğe 100’e yakın Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi birinci sınıf öğrencisi ve öğretim üyeleri katıldı.
Etkinliğin öğrencilerin motivasyonunu arttırmak için yapıldığını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Seküçoğlu açıklamasında: “Etkinliğimizin amacı öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak ve öğrencilerimizin arasındaki dayanışmayı sağlamaktır. Öğrencilerin motivasyonunu arttırmak için bu tür etkinliklerin devamını ilerleyen günlerle de yapmayı düşünüyoruz. Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesindeki hocalarımızla beraber, gerek seminer gerekse bu türdeki etkinliklerimizi devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi. Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Osman Atahan da, böyle bir etkinliği düzenlediği için İskenderun İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Seküçoğlu başta olmak üzere tüm oda personellerine teşekkür ederek şöyle konuştu: “Bu günler güzel günler, kaynaşma günleri. Bir araya gelme güzel şeyleri paylaşma günleri. Paylaştıkça her şey daha da güzel oluyor, öğrencilerimiz aralarında kalıcı bağlar kuruyorlar. Okul günlerinde üzerlerinde oluşan stresi bu şekilde attıklarına inanıyorum. Öğrencilerimiz adına çok faydalı olacağına ve böyle etkinliklerin önümüzdeki günlerde, aylarda devam etmesini umuyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Mühendislik Fakültesi öğrencileri de İskenderun İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Seküçoğlu’na etkinlikten dolayı teşekkür ettiler.
 


İMO MKÜ Yemek ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet