Skip Navigation Links

Baştuğ Metalurji’den #Güçver Çıkışı..

Sosyal Medyada Hızla Yayılıyor..

Baştuğ Metalurji’den #Güçver Çıkışı..

Ekonomi   A+a-

 Kurumsal söyleminden ‘pazarlama iletişimi’ mesajlarına, her mecrada, çelik üretmediklerini; gelecek, değer ve tüm kaynakların zengin yöntemlerle değerlendirildiğibir Türkiye ve dünya yaratmak istediklerini vurgulayan Baştuğ Metalurji, yeni yıla yeni bir söylemle hazırlanıyor. 

#Güçver… 

Yeni yılın hemen öncesi Osmaniye Spor başta olmak üzere spora ve gençliğe desteğiyle adından söz ettiren Baştuğ Metalurji, güç ver mottosuyla niyetinin de ipuçlarını veriyor.
Ülke olarak zor, üzücü ve etik dışı saldırıların olağan hedefi haline geldiğimiz bir yıl geçirdiğimizi belirten Baştuğ, birbirimize, ülkemize, birliğimize, gençlerimize güç vermenin ve onlardan güç almanın gerektiğinin altını çiziyor.
Bugünlerde markanın sosyal medya organları yine sıra dışı bir duyarlılığı gündeme getiriyor, ülkemizde kadınlarda ve çocuklarda sıklıkla görülen “demir eksikliği”. Tıbbi teamül ve kurallar net bir sağlık kampanyasına izin vermese de, sorunu gündemde ve canlı tutmanın bile çözüm için bir adım olduğunu belirten firma yetkilileri, sağlıkta, sporda, eğitimde ve çalışma yaşamında, gölgede kalmış her türlü çözüme güç vereceklerinin ve bunu milletimizden, çalışanlarından aldıkları moral ve destekle yapacaklarının sözünü veriyor.
 
 
Baştuğ ailesi markalarını, içine kapalı, üretim ve performans tutkunu bir makine gibi değil, ülkesi, bölgesi, insanı ve çalışanıyla iletişim kuran bir kimlikle yönetme ülküsünde.
Bunun özellikle kendi sektörleri için zor bir uğraş olduğunu belirten Mustafa Baştuğ’un sözleri dikkat çekici; “Bizim genç çalışanlarımız kazancını ailesine, çocuklarına onların eğitimine dolayısıyla memleketin geleceğine harcıyor ve bu bize gurur veriyor, bizim büyüklerimiz de bizimle gururlanabilirler." 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet