Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Soğuk Kış Günlerinin Sıcak Dostu İkem Koleji

Soğuk kış günlerin sıcak dostu İKEM Koleji, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ne yaptığı kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımlarına devam ediyor.

Soğuk Kış Günlerinin Sıcak Dostu İkem Koleji

Gündem   A+a-

 
Soğuk kış günlerin sıcak dostu İKEM Koleji, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ne yaptığı kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımlarına devam ediyor...

Bütün problemlerin kendine ait bir tarihi olduğu gibi yardıma muhtaç çocukların da tarihi çok geçmiş yıllara dayanır. Sosyal sorumluluk projeleri, dernekler sayesinde birçok muhtaç insan giyiniyor, ısınıyor ve okuyor. Yani sosyal hayata karışıyor. Herkesin başına gelebilecek olan kadere dönüşmemeli, herkes yardım elini uzatmalı ki insanlık büyüsün düşüncesiyle yola çıkan İKEM Koleji yardımlarını esirgemeyeceklerini belirtti.

             Özel İKEM Koleji Genel Müdürü Önder Özbay;“Bu değerli duyguların bir kez daha yaşandığı yer İKEM Kolejidir.Özel İKEMKoleji Okul Aile Birliği üyeleri pasta yaparak sattıkları etkinlikten elde ettikleri gelirle İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklara yardımda bulundu. Ayrıca Afyon’ luyardımsever iş adamı Celal PALALI desteği ile mont ve botlara kavuşan çocukların mutluluğu görünmeye değerdi. Kışlık mont ve botlar Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği binasında çocuklara, idareci ve öğretmenlerle birlikte dağıtıldı. Kurum olarak yardım edebilmenin mutluluğu içindeyiz” dedi. Dernek Başkanı Zeynep ÇAKMAKLI yapılan desteğin anlamlı olduğunu ve Özel İKEMKolejinin geçtiğimiz yıllarda da derneklerine katkı sunduğunu dile getirerek teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş