Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kilise'de Şehitlerimize Rahmet Duası Yapıldı

Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen Pazar Ayini'nde, şehitlerimiz için dualar edildi

Kilise'de Şehitlerimize Rahmet Duası Yapıldı

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen Pazar Ayini'nde, geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta Emniyet görevlilerimize ve Kayseri’de Komando Tuğayı askerlerimize yapılan bombalı saldırılarda hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için taziye duaları yapıldı. Kilisede Ayini yöneten İskenderun Ortodoks Cemaati Ruhani Reisi Dimitri Yıldırım, “Bu menfur saldırılarda şehit olan Emniyet Görevlilerimize, Askerlerimize ve vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz, Yüce Rabbimiz Ülkemizi bu terör belasından ve her türlü kötülükten korusun.” dedi. Ayine Katılan Ortodoks Cemaati de Amin diyerek dualara katıldı. 
İskenderun Ortodoks Cemaat Vakfı Başkanı Can Teymur da, yaşanan terör saldırılarından büyük bir infial duyduklarını ve her türlü terörü lanetlediklerini dile getirerek, “Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerinin ve Milletimizin acısını yürekten paylaşıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.  
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar