Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Şehir Tiyatrosu Ayakta Alkışlandı

Rntrikalı Dolap ve Bremen Mızıkacıları Samandağlılarla Buluştu.

HBB Şehir Tiyatrosu Ayakta Alkışlandı

Magazin   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, geçtiğimiz günlerde sahneye taşıdığı ve tiyatro severler tarafından büyük beğeni kazanan “ Entrikalı Dolap Komedyası” adlı 2 perdelik komedi oyun ile “Bremen Mızıkacıları” adlı çocuk oyunu 16-17 Aralık tarihlerinde Samandağ Kültür Merkezi’nde Samandağlılarla buluştu.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan, 2015-2016 sezonu boyunca yetişkinlere ve çocuklara yönelik oyunlarıyla Hatay halkının gönlüne taht kuran Şehir Tiyatrosu, Hatay’ın her ilçesini adeta karış karış gezmeye devam ediyor.
 

ŞEHİR TİYATROSU SAMANDAĞLILAR TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLANDI  

 
Sosyal ve kültürel alanda birbirinden güzel etkinlikleri Hatay halkı ile buluşturmayı amaçlayan HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları büyüklere yönelik sahneye yansıttıkları “ Entrikalı Dolap Komedyası” adı 2 perdelik komedi oyun ve küçüklere yönelik “ Bremen Mızıkacıları” adlı çocuk oyununu ile izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
 
Yetkililer, HBB Şehir Tiyatrosu’nun Hatay’ın 15 ilçesini gezerek sanatseverleri tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam edileceğini bildirdi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş