Skip Navigation Links

Palmiye Hastanesi 8 Yaşında!..

İskenderun özel Palmiye Hastanesi kuruluşunun 8. yıl dönümünü kutladı.

Palmiye Hastanesi 8 Yaşında!..Web
TV

Sağlık   A+a-

Özel palmiye hastanesi kuruluşunun 8. yıl dönümünü yönetim katında gerçekleştirilen sade bir törenle kutladı. 8. Yıl pastasının kesildiği törene Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit Palmiye hastanesi baş hekimi Dr Yılmaz Şahutoğlu, yönetim kurulu üyeleri Seval Kirmit Yazar ve Serdar kirmit ile birlikte doktorlar, hemşireler ve idari kadro katıldı. 
 

BİZE DUYULAN GÜVENE  LAYIK OLACAĞIZ

 
Özel Palmiye Hastanesi baş hekimi Dr Yılmaz Şahutoğlu  yaptığı konuşmada Palmiye hastanesinin gerek doktor ve sağlık çalışanları  ve gerekse fiziki ve teknik imkanları ile  bölgenin en büyük ve güven duyulan hastaneleri arasında ön saflarda yerini aldığının altını çizdi. Şahutoğlu  " 18 aralık 2008 tarihinde Kadın doğum uzmanı  doktorlar tarafından branş hastanesi olarak kurulmasının ardından hızlı bir dönüşüm süreci geçirerek bölgenin en seçkin ve kaliteli hekimlerini bünyesine katarak, fiziki ve teknik şartlarını büyüterek hizmet alanını genişletmiş ve toplumda saygın bir yer edinmiştir. Palmiye hastanesi yeni yapılan ek binası ile birlikte bugün 132 yatak kapasitesi ile  bölgenin en büyük özel hastaneleri arasında yerini almıştır.  Hastanemiz Poliklinikleri yoğun bakım üniteleri ,ameliyathaneleri ve doğumhaneleri  ile ortalama ayda 20 bin hastaya hizmet verme kapasitesine ulaşmıştır. Kurumun yaşaması için büyümenin önünü açan başta yönetim kurulu başkanımız Cemil Kirmit yönetim kurulu üyelerimiz  Seval Kirmit Yazar ve Serdar Kirmit ve kurumda özveri ile çalışan doktorlarımız, hemşirelerimiz, yardımcı sağlık personelimize ve kurumda aktif olarak görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Elinize emeğinize yüreğinize sağlık. Sizlerle bu yolculukta uzun ömürlü adımlar atmayı hedef edindik, kadromuzda ciddi değişiklikler yapmadan ciddi atılımlar yaparak yolumuza ve büyümeye devam edeceğiz. Kurumumuz İskenderun'da Hatay genelinde  il dışından ve yurt dışından gelen vatandaşlarımız ile güven duyulan bir hastane konumundadır ve bizlere duyulan bu güvene layık olmaya çalışacağız. Bu bağlamda bugüne kadar heyecan verici boyutlarda olan projelerimize bundan sonrada devam edeceğiz. 8. Yaş günümüzü kutladığımız hastanemizin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum hep birlikte nice yıllara diyorum" şeklinde konuştu. 
Palmiye hastanesi yönetim kurulu başkanı Cemil Kirmit ise konuşmasında Palmiye ailesinin tüm fertlerini tebrik ederek iyi ki varsınız hepinize teşekkür ediyorum dedi. 
Konuşmaların ardından Hastanenin en genç ve en tecrübeli doktorları ile birlikte pasta kesimi gerçekleştirildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.     
 
 
Palmiye Hastanesi 8 Yaşında!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet