Skip Navigation Links

8. Gün Haber Web Tv’ye Anlamlı Hediye..

İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çörtük, Hatay’ın en büyük internet gazetesi 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi Sahibi

8. Gün Haber Web Tv’ye Anlamlı Hediye..

Gündem   A+a-

 İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çörtük, Hatay’ın en büyük internet gazetesi 8. Gün Haber Web Tv ve yine en yaygın haftalık yayın organlarından 8. Gün Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ı ziyaret ettı.

Çörtük ziyaretinde, İşitme Engelliler Spor Kulübünün turuncu mavili formasını ve teşekkür belgelerini 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’a takdim etti.

8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ın adının yazılı olduğu 31 numaralı formayı ve kulübe desteklerinden dolayı teşekkür belgesini takdim eden İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çörtük, işaret dili ve sempatik tavırlarıyla 8. Gün Haber Web Tv ailesine her türlü katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarette duygularını ifade eden 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar, “gençlerimize sahip çıkmak bizim görevimiz. Bu arkadaşlarımızda şehrimizi başarıyla temsil ediyorlar. Onlara destek olmalıyız. Bölgemizin değerlerini desteklemek ve onların yanında olmak bizlerin asli görevi arasında yer alıyor. Mümkün olduğunca sosyal sorumluluk projelerine verdiğimiz katkılarımız sürüyor. İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü bünyesinde çeşitli spor dallarlında mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet