Skip Navigation Links

Trafiği kapalı alanlar yeniden düzenleniyor

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 31 Aralık 2009 tarihli, kaldırım işgaliye düzenlemesini güncelleyerek konuyla ilgili olan işletmecilere bire bi

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 31 Aralık 2009 tarihli, kaldırım işgaliye düzenlemesini güncelleyerek konuyla ilgili olan işletmecilere bire bir bilgi verdi.

Şehir merkezinde, trafiğe kapalı alanlarda bulunan Cafe ve Lokantaların kaldırım önü masa kurma izinleri, belirli sayı ve ölçüleri aşmayacak şekilde yapılacak.
Konuyla ilgi bir açıklama yapan İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Kaya “ 31.12.2009 tarihi itibariyle, şehir genelindeki kaldırım işgaline önemli ölçüde kısıtlama getirmiştik. Bugün itibariyle de işletmeler için dışarıya konacak masa sayılarını belirledik ve bunları esnafımıza ilettik. Bir yerde onların mağduriyetini önledik. Artık esnaflarımız belirlenmiş sayı ve ölçüde masa ve sandalyelerini iş yerlerinin önüne bırakabilecekler. Onlardan istediğimiz belirlenen masa sayısı ve iletmeleri için ayrılan sınırları ihlal etmemeleridir. Elbet çağdaş kentlerde dışarıda masa ve sandalye olur ama aynı gelişmiş kentlerde yine kaldırımı kullanan yayalara rahatça kaldırım kullanma olanağı verilir. Dolayısıyla el birliğiyle uygulamanın ortasını bulup en güzeli yaratmalıyız” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet