Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Güçlü Millet - Güçlü Devlet Olmakta Kararlıyız!

İstanbul Beşiktaş’ta Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik hain ve alçak saldırı sonrası emniyet mensuplarına ziyaretler devam ediyor.

Güçlü Millet - Güçlü Devlet Olmakta Kararlıyız!Web
TV

Gündem   A+a-

 Bu kapsam da Türk İş yönetimi, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Amirliğine başsağlığı ziyareti gerçekleştirdiler. 
Çevik Kuvvet Amirliğini ziyaret Türk İş Hatay yönetimi il Temsilcisi Çakır Varan ziyaret sebeplerinin devletin ve polisin yanında olduğumuzu göstermek olduğunu söyledi. Varan, “Türk İş olarak Tüm Türkiye de bulunan çevik kuvvet teşkilatını ziyaret ediyor. Bizlerde sizleri ziyaret ederek birliğimizi göstermek istedik. İstanbul’da yaşanan hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ülkemizi bölmeye çalışmaya kalkanlar bizleri daha da çok bir birimize bağlıyor. Polisimiz yalnız değildir” diyerek şehit polisler anısına orada görevli Çevik Kuvvet Komiser’e karanfil verdi. 
Ziyaretin ardından Çevik Kuvvet Amirliği çıkışında basın açıklaması yapan Türk İş İl temsilcisi Çakır Varan, “10 Aralık 2016 Cumartesi günü bir futbol müsabakası sonrası meydana gelen terör eylemleri, bu eylemler sonucu polis-sivil şehitler vermemiz ve onlarca insanımızın yaralanması emekçi olarak bizleri de derinden yaralamıştır. Acımız üzüntümüz kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Uzun bir süreden beri, devletimizi ve milletimizi bölgesel ve küresel bir aktör olma hedefinden saptırmak, istikrarsızlaştırmak ve “Uydu Devlet” haline getirmek için çok cepheli bir savaşa maruz kaldığımız gün gibi aşikârdır. Çok cepheli savaşa top yekün mücadele vermek bir yükümlülük ve zorunluluktur. Emekçiler olarak, her zaman olduğu gibi bugün de devletimizi koruma ve yılmadan/bezmeden büyük fedakârlıkla görev yapan polisimizi ve güvenlik güçlerimizi destekleme kararlılığımızı bir kez daha açıkça kamuoyu önünde ifade ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti olarak hedeflerimize doğru kararlı adımlarla yürürken boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz ve vazgeçmeyeceğiz.
 
Güçlü Millet - Güçlü Devlet olmakta kararlıyız. Küresel güçlerin ve içerideki taşeronlarının ülkemizi istikrarsızlaştırmak için terör örgütlerini bir araç olarak kullandıklarının farkındayız. Oyuna gelmeyeceğiz. İdeolojisi, amacı ne olursa olsun, terörün her türlüsünü şiddetle lanetliyoruz. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Haber: Mustafa Mert 

Güçlü Millet - Güçlü Devlet Olmakta Kararlıyız! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş