Skip Navigation Links

Başkan Savaş, Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu’nu Ziyaret Etti

Eğitim ve öğretime verdiği önemle adından oldukça söz ettiren ve bu alanda gerçekleştirdiği aktif çalışmalarla Hatay halkının takdirini kazanan

Başkan Savaş, Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu’nu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Eğitim ve öğretime verdiği önemle adından oldukça söz ettiren ve bu alanda gerçekleştirdiği aktif çalışmalarla Hatay halkının takdirini kazanan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Defne ilçesine bağlı Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu’nu ziyaret etti.
Geleceğe ışık tutan çocukların eğitimlerine tam destek veren Başkan Savaş, öğretmenlerle bir araya gelerek okulun faaliyetleri ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. 
 
ÖĞRENCİLERİN KALİTELİ EĞİTİM ALMALARINI İÇİN TÜM İMKANLARIMIZI KULLANIYORUZ
 
Hizmet süresi boyunca çocuklara sağlıklı ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Savaş; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kaliteli eğitim almalarını istiyoruz. Memleketimize başarılar getirecek, güzel insanlar olarak yetişerek başta şehrimizi ve ülkemizi kalkındıracak mevkilere ulaşması adına elimizden gelen tüm imkanları kullanmaya hazırız” ifadelerinde bulundu.
 
UĞUR MUMCU ALT GEÇİDİNİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
 
Okul ziyaretinde Hatay’ın ulaşım ve alt yapısı ile ilgili bilgileri paylaşan Başkan Savaş, sorulan soru üzerine Uğur Mumcu alanında yapımı süren alt geçit hakkında bilgi vererek, “Çalışmalarımız sırasında zengin bir tarihe ev sahipliği yapan ilimizin kalıntısına rastlandık. Çalışma alanında çıkan tarihi eserin kurtarılması için Anıtlar Kurulu ile görüştük. Eserin çıkarılıp Hatay’a kazandırılması ve yol çalışmalarının ise en kısa sürede tamamlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.
 
BAŞKAN SAVAŞ : HATAY’IN HER NOKTASINDA, KALİTELİ ULAŞIMI SAĞLIYORUZ
 
Hatay’ın alt yapısı ve üst yapısı hakkında bilgi veren Başkan Savaş;  “Devam eden çalışmalarımızı, birimlerimiz ile beraber sistemli şekilde sürdürüyoruz. Hatay’ın her noktasında, kaliteli ulaşımı sağlamak adına çıkmış olduğumuz bu yolda bazı sıkıntılarla karşılaşıyoruz. TEDAŞ, doğal gaz, Telekom gibi kurumlarla görüşerek koordineli iş yapmaktan yanayız. Sokakları defalarca kazmak yerine tek seferde koordine olup işlerin yürütülmesini sağlayarak, zaman kaybını önlemek ve bütçenin boşa gitmesini engellemek istiyoruz” açıklamasında bulundu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Hikmet Doğruel, eğitime yönelik destek ve katkılarından dolayı aynı zamanda ilimize yaptığı hizmetlerden ötürü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a teşekkür etti.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet