Skip Navigation Links

İskenderun DTO'dan Ziyaretler Serisi

10 Mart 2009 tarihinde Genel Kurulunu gerçekleştiren İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Mecl

Kültür Sanat   A+a-

10 Mart 2009 tarihinde Genel Kurulunu gerçekleştiren İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis ve Yönetim Kuru Üyeleri bir dizi nezaket ziyaretlerinde bulundular.
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Farabi Cihan Bozcuk, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavsak, Başkan Vekili Abdul Kadir Doğan, üyeler Hasan Sayın, Teoman Gülay, Erol Vayısoğlu ve Semih Çelikten oluşan ekip İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ, İskenderun Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Ömer Ersoy, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmeler samimi ve sıcak ortamda gerçekleşti.
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavsak, “Genel kurulumuzun ardından başlattığımız bu ziyaretler serisi devam edecektir. İskenderun’da bütün kurumların ortak çalışmasının, önemli sinerji yaratacağını düşünüyoruz. Başta kendi branşımız olan denizcilik sektörü olmak üzere, kentimizin ve bölgemizin birçok alanda yaşadığı gelişmeleri, sorunları konusunda sohbet ederek, görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet