Skip Navigation Links

Bu Dayanışmaya ENGEL Yok..

Hatay Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği tarafından “Dünya Engelliler Günü”

Bu Dayanışmaya ENGEL Yok..

Gündem   A+a-

Hatay Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği tarafından “Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle engellilere yönelik dayanışma gecesi düzenlendi.
Düzenlenen geceye CHP Hatay Milletvekili Serkan Keskin, Defne Engelliler ve Gönüllüler Dernek Başkanı Fırat Yılmaz, Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım vakfı başkanı Ali Nurlu, Defne Belediye Meclis üyeleri, Çeşitli Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Gecede kısa bir konuşma yapan Defne Engelliler ve Gönüllüler Dernek Başkanı Fırat Yılmaz, Dünya Engelliler Günü ile ilgili davetlilere bilgi verdi.
Engelliliğin hem doğuştan hem de sonradan olabileceğinin altını çizen Fırat Yılmaz, engelliliğin büyük çoğunluğunun önlenebilir olduğuna vurgu yaptı.Engelliliğin çeşitlerini de davetlilerle paylaşan Defne Engelliler ve Gönüllüler Dernek Başkanı Fırat Yılmaz konuşmasını şöyle noktaladı;
“Birçok engelli vatandaşımızın sorunlarını hayırsever vatandaşlarımızla birlikte çözmeye çalışıyoruz. Bu konuda bize yardımcı olan ve yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim. Engelli vatandaşlarımızın önündeki engellerin kaldırılması, kendilerinin ve ailelerinin yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yaşama sevincinin arttırılması umuduyla tüm engellilerin “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü” kutlar, sağlıklı günler dilerim”.dedi
Düzenlenen gecede Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği’ne katkı sağlayan Defne Belediye Meclis üyesi Ali Karaçay, Altın Adımlar Kurucusu Temim Erikli, Çekmece işadamı müteahhit Hasan Yaman ve Hatay’ın yerel sanatçısı Metin Yılmaz’a plaket takdim edildi.
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet