Skip Navigation Links

HBB Spor İstediğini Alamadı

HBB Kadın Basketbol Takımı,Euroleague B Grubu’nun dördüncü haftasında Fransız ESBVA LM takımını kendi evinde ağırladı.

HBB Spor İstediğini Alamadı Web
TV

Spor   A+a-

1 Aralık Perşembe günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye coşkulu taraftarının desteğini arkasına alarak başlayan Hataylı basketbolcular mücadelen 81-76’lık skorla mağlup ayrıldı.
 
Karşılaşmaya Bahar, Paris, Hurst, Marina ve Snytsina ile başlayan Hatay’ın melekleri, ilk periyodu Marina’nın pota altından ürettiği sayılarla 25-20 önde tamamladı. 
 
İkinci periyoda etkili başlayan taraf konuk takım ESBVA-LM oldu. İlk periyoda oranla hücumda daha agresif bir görüntü ortaya koyan konuk takım, dış atışlardan bulduğu sayılarla farkı 1’e indirdi ve devre 43-42 Hatay Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.
 
Mücadelenin ikinci yarısına iki takım da skor üretmekte zorlanarak başladı. Ev sahibi Hatay’ın melekleri, rakibinin orta mesafeden bulduğu sayılara Paris ile karşılık verdi. İkinci yarıda hücumdaki ritmini yakalayan konuk takım ESBVA-LM çeyreğin tamamlanmasına 05:39 kala maçta ilk kez öne geçti. Bu dakikadan sonra skor üstünlüğünü koruyan Fransız ekibi üçüncü çeyreği 62-60 önde tamamladı.
 
Maçın final periyodu adına yakışan bir mücadeleye sahne oldu. İki takım da maçın son bölümüne savunmadaki sertliğini arttırarak başladı. Son topa kadar başa baş geçen mücadeleyi başladığı gibi bitiremeyen mavi-beyazlılar sahadan 81-76 mağlup ayrıldı.
 
 
HBB Spor İstediğini Alamadı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet