Skip Navigation Links

Arsuz Sağlam Temeller Üzerinde Kentleşiyor..

Nazım Culha, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda güven tazeleyen İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu.

Arsuz Sağlam Temeller Üzerinde Kentleşiyor.. Web
TV

Gündem   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda güven tazeleyen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu. 
 
Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen ziyarette İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin Arsuz’un gelişimine ve kalkınmasına sunduğu katkıya teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bir şehrin tanıtımında, sorunlarının duyurulmasında üstlendiği rolün önemine dikkat çekti ve gazetecilerin sorularını da aynı samimiyet ve sıcaklıkta yanıtladı. 
 
Yeni kurulan bir ilçe olarak Arsuz’un sağlam temeller üzerine kentleşmesi adına yaptıkları çalışmaları ve bu çalışmaları yaparken yaşadıkları zorlukları anlatan Belediye Başkanı Nazım Culha, sorunları öncelik sırasına göre işleme koyduklarını belirtirken, kısıtlı zaman konusunda sıkıntılarının olduğunu söyledi.
 
Türkiye’nin ikinci büyük coğrafyasına sahip Arsuz ilçesinde hizmet üretirken bir çok sorunu yaşadıklarına dikkat çeken Başkan Culha, Arsuz ilçesine aidiyat duygusunun bir çok mahallede henüz oturmadığı sitemini dile getirdi. 
 
Özellikle Karaağaç Mahallesi’nin modern bir kent havasına bürünmesi, altyapı ve diğer düzenlemeler bağlamında sorunlarının giderilmesi için hakkaniyet ve aciliyet durumuna göre vicdani ve gereklilik temelinde çalışmalarının sürdüğünü belirterek, kent meydanlarının Arsuz merkez ve Nardüzü bölgesinde yapımının sürdüğünü söyledi. 
 
Hizmetlerin mahallelerin merkezinde verilmesi adına sosyal tesis ve diğer bürokratik işlemlerin yürümesi adına tesis yapımına önem verdiklerini belirten Başkan Culha, halkı denizle buluşturmak adına kıyı şeridinde Arsuz merkezde tamamlanan, Karaağaç Mahallesi’nde yapımı devam eden sahil yürüyüş yolu çalışmalarının önemli olduğuna vurgu yaptı. 
Mahalleler arası yolların yapımı konusunda 2017 yılı programının yoğun geçeceğini belirten Başkan Culha, köprü, menfez ve asfalt çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğüne dikkat çekti. 
 
Mahalleler arasında dar, sıkıntılı yollar bulunduğunu hatırlatan Başkan Culha, özellikle Karaağaç Mahallesi’nde yeni 20  metrelik yollar açarak ana artellerin rahatlatılacağını, bir çok mahallede de açılacak yollarla yeni imara açık kentleşmeye müsait bölgeler oluşturulacağına vurgu yaptı. 
 
Basit hesaplar içinde bulunan bir kesimin bulunduğunu belirterek sitemini dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, kent meydanı yapımı için kamu kurumlarından alınan müsadelerle iki adet okaliptüs ağacının kesilmesine isyan edenlerin, Arsuz’un heryerinde dikilen yüzlerce ağacı görmezden geldiklerini söyledi. 
  
Arsuz Sağlam Temeller Üzerinde Kentleşiyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet