Skip Navigation Links

“STK’lar Görevlerini Tam Yapmıyor’’

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni Yönetim Kurulu

“STK’lar Görevlerini Tam Yapmıyor’’

Gündem   A+a-

 MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni Yönetim Kurulu üyelerini kutlamak için Basın Merkezi’ni ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Bozkurt gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu, yerel basının yeterli maddi desteği görmemesine rağmen ayakta durma mücadelesi verdiğini belirtti. Bu nedenle zorluklar içinde yaşama savaşı verdiğini belirttiği gazetecileri kutlayarak, başarılar diledi.

Bozkurt, MHP’li Belediye Meclisi üyeleriyle gurur duyduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bizim üyelerimiz gerçekten ellerini değil gövdelerini taşın altına koydular. Ama destek alamıyorlar. Bu İskenderun hepimizin. Ne onun, ne benim hepimizin. Bizim amacımız hak ve hukukun doğru işletilmesi. Başka bir şey istemiyoruz. Devletin malı, hizmeti, çalmadan çırpmadan yerine ulaşsın, hizmet verilsin istiyoruz. Bu yüzden MHP Meclis Üyelerine yardımcı olmanızı diliyoruz. Basın yeterince sesimizi duyurmuyor. Gördüğümüz kadar İskenderun’daki STK’lar kent sorunlarıyla yeterince ilgilenmiyorlar. Bu yüzden biz de MHP olarak STK’ları geziyor ve İskenderun için ne yaptıklarını soruyoruz. STK’ları kent sorunlarıyla ilgilenmeye çağırıyorum. İskenderun hepimizin. Bu yüzden hepimize çok iş düşüyor. Hepinize Başarılar diliyorum.”
 

İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, İGC’nin hem İskenderun hem gazeteciler için elinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“MHP’nin çalışmalarını beğeniyoruz. Bu çalışmalar ekip işi. İstediğiniz zaman İGC’de basın toplantısı da düzenleyebilirsiniz. Bu şehirden ekmek yiyoruz. Elbette Sivil Toplum Kuruluşları daha çok gayret etmelidirler. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin kapıları İskenderun için çalışan, sesini duyurmak isteyen herkese açık. Biz gazeteciler de herkesin sesini duyurmaya devam edeceğiz.”
 

MHP İlçe Başkanı Bozkurt, Adana’da meydana gelen ve öğrencilerin yaşamını kaybettiği yangın olayına da değinerek, ‘’bu işten İçişleri Bakanlığı sorumludur. Denetlemelerin yapılmadığı aşikardır. Yavrularımızın ölmesi ciğerlerimizi yaktı. Allah Sabır versin. Bu gençlerin hayatı bir kilidin ucunda olmaması lazım.Yetkililer bu işin üzerine gitmeli,b ütün yurtlar sıkı şekilde denetlenmelidir. Sorumlular kimlerdir bulunması gerekir. Yavrularımız kimlere emanet ediliyor? Ölen çocuklarımıza Allah’dan Rahmet Diliyorum’’
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet