Skip Navigation Links

İKEM Koleji Rakip Tanımıyor...

İKEM Koleji Spor Kulübü rakip tanımadan galibiyet serisine devam ediyor.

İKEM Koleji Rakip Tanımıyor...

Spor   A+a-

 28 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 18.00’da İskenderun Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Kapalı Spor Salonunda oynanan Genç Kızlar Basketbol Kulüp İl Birinciliği karşılaşmasında Yükseliş Koleji ile karşı karşıya geldi. 
          İKEM Koleji Spor Kulübü Yükseliş Kolejini 74-38 gibi farklı bir skorla yenerek adeta basketbol dersi verdi. Sahada hiçbir varlık gösteremeyen Yükseliş Koleji, İKEM Koleji Genç Bayan Basketbol takımının karşısında tutunamadı. Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren İKEM Koleji Spor Kulübü taraftarı keyifli bir maç izlemenin tadını çıkardı. Bölgede 27. Yılını deviren İKEM Koleji çatısı altında matematik, fen ve sözel alanda birçok akademisyen yetiştirildi. Bu başarısına bir de spor, sanat ve sosyal etkinliklerini de ekleyerek bölgenin en istikrarlı ismini tesciller hale geldi.
            Yıllardır çizgisini hiç bozmadan emin adımlarla ilerleyen İKEM Kolejinde için hiçbir başarı tesadüf değil. Her karşılaşmada olduğu gibi bu karşılaşmada da kurumun tüm idari kadrosu, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri destek için oradaydı. Kazanılan başarı ilgili olarak Takım Koçu Hamit DUMAN; “Hedefe emin adımlarla gidiyoruz. Her zaman biriz, her zaman bütünüz parolasıyla yola çıktık ve sonuna kadar gideceğiz. Bizden desteğini esirgemeyen kurucularıma, genel müdürüme, tüm idari yöneticilerime, velilerimize ve İKEM Koleji personeline çok teşekkür ederim. Her zaman daha iyisini başarmak için yolumuza devam edeceğiz.” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet