Skip Navigation Links

Gazeteci Şehmus Aslan'ın Acı Günü...

İGC eski başkanı, Söz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şehmus Aslan'ın Kayınvalidesi Zekiye Kızıltan, 83 yaşında kalp yetmezliğinden vefat etti.

Gazeteci Şehmus Aslan'ın Acı Günü...Web
TV

Gündem   A+a-

 İGC eski başkanı, Söz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şehmus Aslan'ın Kayınvalidesi Zekiye Kızıltan, 83 yaşında kalp yetmezliğinden vefat etti.
 
5 çocuk annesi merhume Zekiye Kızıltan’ın cenazesi Numune Mahallesi’nde bulunan evinde okunan duaların ardından ailesi ve sevenleri tarafından Karaağaç Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanına defnedildi.
 
Söz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şehmus Aslan’ın bu acı gününde meslektaşları da yalnız bırakmadı. Merhume Zekiye Kızıltan’ın cenazesine ailesi ve sevenlerinin yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Meclis Üyeleri Emir Selim Yazar, İbrahim Yavuz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gazeteciler, STK temsilcileri de katıldı.
 
8.Gün Haber Web Tv olarak merhumeye Allah'tan rahmet, başta meslektaşımız gazeteci Şehmus Aslan olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.
 
 
 
 
 
 
 
Gazeteci Şehmus Aslan'ın Acı Günü... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet