Skip Navigation Links

Şenöz Ailesi Coştu Bir kere...

Kendi sektöründe marka olmayı başarmış Şenöz Unlu Mamülleri Patisserie ve Simit Dünyası’nın Yönetim Kurulu Üyesi Halil Şenöz, oğlunu evlendirmenin mut

Şenöz Ailesi Coştu Bir kere...

Magazin   A+a-

 Kendi sektöründe marka olmayı başarmış Şenöz Unlu Mamülleri Patisserie ve Simit Dünyası’nın Yönetim Kurulu Üyesi Halil Şenöz, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.
 
Sibel-İbrahim Günay çiftinin güzel kızları Öykü Günay ile uzun yıllardır İskenderun’da ilkelerinden ve disiplinden taviz vermeden kendi sektöründe başarıyla ilerleyen Şenöz Ailesi’nin yakışıklı oğulları Salih Şenöz, Grand Plaza’da gerçekleştirilen görkemli düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan ve kalabalık bir davetli topluluğunun katılım gösterdiği düğün törenine AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Fırıncılar Federasyonu yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda davetli katılım gösterdi. Genç çiftin nikahını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kıydı. Nikah merasiminde ömür boyu sürecek birlikteliğe karşılıklı olarak ‘evet’ diyen genç çiftin mutluluklarına, nikah şahitleri de ortak oldu. Düğün töreni boyunca damadın babası Halil Şenöz, damadın amcaları Abdullah Şenöz ve Mahmut Şenöz, tüm konuklarla yakından ilgilenerek mükemmel bir ev sahipliği örneği sergilediler. Konukların coşkusuna Urfa Sıra Gecesi’nin çaldığı birbirinden güzel türküler de eklenince, düğün tam bir şölene dönüştü. Her anı coşku dolu düğünden geriye unutulmaz kareler kaldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet