Skip Navigation Links

Hatay’ın Melekleri Sonunu Getiremedi

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin beşinci haftasında Beşiktaş’a konuk oldu.

Hatay’ın Melekleri Sonunu Getiremedi

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin beşinci  haftasında Beşiktaş’a konuk oldu.
 
27 Kasım Pazar günü Beşiktaş Akatlar Arena’da oynanan mücadeleyi Murat Ciner, Ahmet Taner İbin ve Ogün Cılız hakem üçlüsü yönetti.
 
Bu sezon oynadığı pozitif basketbola rağmen istediği sonuçları alamayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, mücadeleye Bahar, Snytsina, Hurst, Marina ve Paris ilk beşiyle başladı.
 
HATAY’IN MELEKLERİ İLK YARIYI 38-35 ÖNDE TAMAMLADI
 
İki takımın da sert savunmasıyla başlayan mücadelenin ilk periyodunu ev sahibi Beşiktaş 17-12 önde tamamladı. İkinci periyoda hücumda daha agresif bir anlayışla başlayan mavi-beyazlılar rakibinin hatalarını iyi değerlendirdi ve soyunma odasına 38-35 önde girdi.
 
İkinci yarıya aynı disiplin ve oyun anlayışıyla başlayan Hatay temsilcisi rakibinin pota altından ve üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılara engel olamadı. Maçın son saniyesine kadar oyundan kopmadan mücadele eden Hataylı basketbolcular rakibine şanssız bir şekilde yenilemekten kurtulamadı ve maçı 68-64 kaybetti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet