Skip Navigation Links

'Halka Hizmet Hakka Hizmettir'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, toplumun her kesimine hizmet götürdüklerini belirtti.

'Halka Hizmet Hakka Hizmettir'

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, toplumun her kesimine hizmet götürdüklerini belirtti.
 
İskenderun Halk Sağlığı Müdürlüğünde görevli Doktorlar, Çökek Huzur Yaylası Camii Vakfı Başkanı Ahmet Tahir Bölükbaşı ve Bekbele spor Kulübü adına yönetim kurulu üyesi Evren Yardımcı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
 
HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEŞEKKÜR
 
İskenderun Halk Sağlığı Müdürlüğünde görevli Doktorlar, Halk Sağlığı Haftası etkinliklerine vermiş olduğu desteklerden ve katkılardan dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ziyaretinde bulundular.
Başkan Seyfi Dingil her zaman halkın hizmetinde olduklarını belirterek “eğitimden sağlığa ve birçok konuda sosyal çalışmalar devam ediyor, devam edecek. Halkımızın emrindeyiz” dedi.
 
BEKBELE SPOR’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 
Bekbele spor Kulübü adına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ziyarette bulunan yönetim kurulu üyesi Evren Yardımcı desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Spora sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar spor kursları ve yaz spor okullarını açarak gençlerimize farklı branşlarda eğitimler düzenledik. Elimizden geldiğince imkânlar ölçüsünde kulüplerimize destek olmaya çalıştık.” diye konuştu.
 
Halka Hizmet Hakka Hizmettir
 
Çökek Huzur Yaylası Camii Vakfı Başkanı Ahmet Tahir Bölükbaşı ve vakıf yöneticileri de Başkan Seyfi Dingil’e desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet