Skip Navigation Links

Hoş geldin Emir Gökhan Gökpınar

Gazeteniz 8. Gün ve 8. Gün Haber (www.8gunhaber.com) İnternet Haber Portalının Sahibi Gökhan Gökpınar ikinci kez baba oldu.

Kültür Sanat   A+a-

Gazeteniz 8. Gün ve 8. Gün Haber (www.8gunhaber.com) İnternet Haber Portalının Sahibi Gökhan Gökpınar ikinci kez baba oldu.
İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Akın Karaca’nın doğumunu yaptırdığı Tülin Gökpınar, nur topu gibi bir erkek çocuğu daha dünyaya getirdi.


Tülin Gökpınar sezaryen yöntemiyle doğum yaparken, Emir Gökhan Bebek 51 Santimetre boyunda ve 4 kilogram ağırlığında sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.
Gökpınar ailesine yeni bir fert daha katılmasının sevincini yaşayan Tülin-Gökhan Gökpınar çifti, ilk çocukları Alaattin Mert’in ardından ikinci bebeklerine de Emir Gökhan adını verdiklerini söylediler.
Dünya güzeli Emir Gökhan’ı, eşi Tülin Gökpınar ve büyük oğulları Alaattin Mert’le birlikte kucaklayan Gökhan Gökpınar, mutlulukların en büyüğünü yaşadığını ve Allah’ın herkese bu güzelliği yaşatmasını arzuladığını söyledi.


Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit Yazar ile Özel Palmiye Hastanesi Genel Koordinatör Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Yılmaz Şahutoğlu’nun da ziyaret ederek kutladıkları Gökpınar çifti, dört kişilik bir aile olmanın keyfini çıkarıyor.
Ailesi, dostları, meslektaşları ile Özel Palmiye Hastanesi yönetimi ile çalışanlarının da mutluluklarına ortak oldukları Gökpınar ailesini kutluyor, Emir Gökhan’a Allah’tan sağlıklı uzun ömür diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet