Skip Navigation Links

Belen Belediyesinden, Koruyucu Ekipman Dağıtımı

Belen Belediyesi, İş Güvenliği Kapsamında Personeline Koruyucu Ekipman Dağıttı.

Belen Belediyesinden, Koruyucu Ekipman Dağıtımı

Gündem   A+a-

 
Belen Belediyesi, İş Güvenliği Kapsamında Personeline Koruyucu Ekipman Dağıttı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Park Bahçe Amirliği, Kademe Amirliği, Fen İşleri Müdürlüğü ve Garaj Amirliği bünyesindeki personeline, iş güvenliği tedbirleri kapsamında yaşanabilecek kazaların önüne geçmek ve azami seviyede tedbir almak maksadıyla, kışlık kıyafet ve koruyucu ekipman dağıtan Belen Belediyesi, daha verimli çalışmalara imza atacak.

Koruyucu baret, deri kaynakçı başlığı, kaynak maskesi, deri kaynakçı önlüğü, pantolon, kısa kollu yelek, iş ayakkabısı, kenarları kapalı taşlama gözlüğü, iş eldiveni ve toz maskesi kullanarak vereceği hizmet kalitesi Belen’e yakışır bir şekilde olacak.

Personele kıyafetlerini teslim eden Belen Belediye Başkan Vekili Ali Başar “Bizler temiz bir Belen için gece gündüz hizmet ediyoruz. Özveri içinde çalışan personelimize teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız Adnan Vurucu’nun talimatıyla işçi kardeşlerimize, güvenlik ekipmanları ve kışlık kıyafetlerini dağıtarak soğuk havalarda onları mağdur etmiyoruz. Sizler Belediyemiz adına hizmet verirken, hem halkın hem personelimizin sağlığını düşünerek hareket ediyoruz. Donanımlı bir şekilde personelimizin çalışması, bizlerin, sizlerin ve halkımızın mutluluğu arttıracaktır.” ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet