Skip Navigation Links

Büyük Hedef Büyük Kulüp

İkem Kolejliler Spor Kulübü Tek Şampiyon Parolasıyla Lige Başlıyor

Büyük Hedef Büyük Kulüp

Gündem   A+a-

 
İkem Kolejliler Spor Kulübü Tek Şampiyon Parolasıyla Lige Başlıyor

 İKEM Koleji Spor Kulübü Basketbol Genç Bayanlar kategorisinde ilk maçında 21 Kasım 2016 Pazartesi günü Antakya'da saat 19.30’da Hatay Büyükşehir Belediye Genç Bayan Basketbol takımıyla karşılaştı. Zorlu geçen müsabakanın sonucunda İKEM Koleji Spor Kulübü Genç Bayan Basketbol Takımı 57 -48 gibi skorla galip geldi.

Çekişmeli geçen müsabakada İKEM Koleji’nden büyük destek geldi. Okul Kurucusu  Levent Hakkı YILMAZ, Genel Müdür Önder ÖZBAY, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Funda ÖZBAY, İdari İşler Müdürü Emine Demet ALKAN ve birçok velinin de katıldığı karşılaşma güzel görüntülere sahne oldu.

Konuyla ilgili konuşan takım koçu Hamit DUMAN;“Lige ve liglere yeni başlıyoruz. Öncelikle kızlarımı tebrik ediyorum çünkü iyi mücadele ettiler. Haklı bir galibiyet oldu. Teknik adam olarak onurlandığımız nokta onların gelişim sürecini görebilmek ve öğrettiklerimizin karşılığını sahada yansıtabilmeleri. Bu kategoride deplasmanlı lig olarak puan sistemli toplamda on maç ve en fazla puanı toplayan takım 2016-2017 Genç Bayanlar Basketbol Hatay Şampiyonu olarak ilimizi bölgede temsil edecek takım olacak. Geçen sene olduğu gibi bu sene de İKEM Koleji Spor Kulübü olarak biz şampiyon olmak istiyoruz. Büyük hedeflerle yola çıktık. Yıldız Kızlar kategorisinde de aynı mücadeleyle yola çıkacağız. Bu sene bölgede ve Anadolu Şampiyonasında ve hatta Türkiye Şampiyonasında yeralmak istiyoruz. Bunu yapacak güce de sahibiz.” dedi.

Okul Kurucusu Levent Hakkı YILMAZ ise;“Bu gün oynanan Hatay Büyük Şehir Belediyesi ile İKEM Koleji Genç Bayanlar Basketbol Karşılaşmasında çok ama çok gururlandım. Öğrencilerimizin azmi ve çabası eminim ki onları daha da büyük başarılara götürecek. Bu gururun yanında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü SAVAŞ'ın Hatay'a kazandırdığı bu muhteşem kompleks göz doldurdu. Kendisine şehrimize kazandırdığı tüm yenilikler için takımım adına teşekkür ediyorum. Unutulmamalı ki İKEM Koleji Spor Kulübü de bir Hatay Takımıdır!” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet