Skip Navigation Links

Başkan Dingil Bakan Yardımcıları İle Bir Araya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gaziantep’te düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanları

Başkan Dingil Bakan Yardımcıları İle Bir Araya Geldi

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gaziantep’te düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanları 4. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Gaziantep'e gelen belediye başkanlarına, bakan yardımcılarına ve başbakan yardımcılarına İskenderun Belediyesince yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK
Başkan Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada,” düzenlenen toplantıda Başbakan Yardımcılarımız Mehmet Şimşek, Veysi Kaynak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Hüseyin Yayman, Gençlik ve Spor Bakan yardımcımız AbdurrahimBoynukalın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, AK Parti Gn. Bşk. Yrd. Erol Kaya, Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. Abdulkadir Yüksel ile bir ara gelerek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik, fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.
TOPLANTI VERİMLİ BİR ŞEKİLDE GEÇTİ       
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” düzenlenen toplantı son derece verimli geçti. Belediye Başkanları çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Başbakan Yardımcılarımız, bakan yardımcılarımız, çeşitli sunumlar yaparak çevre ve şehircilik hakkında sunumlar yaptı. Değişen mevzuatlar ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı. Bizlerde İskenderun’u, belediyemizin çalışmalarını ve projelerimiz hakkında Başbakan Yardımcılarımıza ve Bakan yardımcılarına bilgiler verdik. Sağ olsunlar gerek İskenderun ve bölgemizdeki konularda hükümet nezdinde ve Bakanlıklarda projelerin hızlandırılması konusunda bizlere destek vereceklerini belirttiler.” diye konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet