Skip Navigation Links

HBB Spor Engel Tanımadı...

HBB Spor Tekerlekli Basketbol Takımı engel tanımadı

HBB Spor Engel Tanımadı...Web
TV

Spor   A+a-

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu'nda ilimizi temsil eden HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Düziçi Engelliler Basketbol Takımı'nı 18 Kasım Cumartesi günü Antakya Kapalı Spor Salonu'nda konuk etti.
 
Gerçekleştirilen mücadeleye HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven katılarak sporculara tribünden destek verdi.
Engelli vatandaşlarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sunmak ile onların profesyonelce spor yapmalarını sağlamak amacıyla kurulan ve başarılara doymayan HBB Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, nefes kesen bir mücadeleye daha imza attı.
 
HBB SPOR TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI İLK YARIYI 49-18'LÜK  SKORLA ÖNDE KAPATTI
 
Maça yoğun motivasyon ve moral ile başlayan HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, oyuncularının başarılı performanslarıyla ilk çeyreği 27-03 farkla önde kapattı.
 
İkinci çeyreğe daha sıkı mücadele ederek başlayan HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, üst üste sayı attığı sayılar ile Düziçi Engelliler Basketbol Takımı'na fırsat vermeyerek ilk yarıyı 49-18 önde kapattı.
 
BAŞARIYA DOYMAYAN HBB'NİN ENGEL TANIMAYAN SPORCULARI HATAYLILARA GALİBİYET SEVİNCİ YAŞATTI 
 
İkinci yarıya birbirlerinden aldıkları destek ve azimle mücadele ederek devam eden HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, göstermiş olduğu muhteşem performansıyla üçüncü çeyreği 69-18 önde tamamlamasının ardından basketbol severlere güzel bir maç izlettirerek maçı 82-22 ile önde kapatarak Hatay’lılara galibiyet sevinci yaşattı.
 
Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçta HBB Spor Engelliler Basketbol Takımı oyuncuları Eser Gültekin 23, Murat İlengöz 15 ve Mesut Kılıç 14 sayı atarak maçın en fazla skor üreten isimleri olmayı başardılar.
 
"HATAY'IN ADINI ZİRVE SIRALARA TAŞIMAK AMACIYLA KARARLIYIZ"
 
Düziçi Engelliler Basketbol Takımı'nı büyük bir fark ile mağlup eden HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları,"Yeni sezona oldukça iyi hazırlandık. Her geçen gün başarılarımıza daha fazla başarı katmak amacıyla yolumuza devam ediyoruz. Taraftarlarımızın bizlere vermiş olduğu destek bizleri oldukça mutlu ediyor. Hatay'ın adını zirveye taşımaya kararlıyız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verdiler.
 
HBB Spor Engel Tanımadı... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet