Skip Navigation Links

Payas’ta Alt Geçit Yapımı Tamamlandı

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğündeki HBB, ilçe ilçe gezerek vatandaşları güvenli ulaşım ile buluşturmaya devam ediyor.

Payas’ta Alt Geçit Yapımı Tamamlandı

Payas   A+a-

Hatay’ın ulaşım sorunlarından arınmış marka bir kent haline getirmek amacıyla il genelinde geleceğe dönük kaliteli, kalıcı ve ihtiyaçlara cevap veren önemli projeleri hayata geçiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğündeki
HBB, ilçe ilçe gezerek vatandaşları güvenli ulaşım ile buluşturmaya devam ediyor.
 
Tüm illere örnek olacak yol ve köprü projeleriyle trafiği rahatlatmak amacıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ekipler, Payas’ın Karacami Mahallesi'nde gerçekleştirilen alt geçit çalışmalarını tamamladı.

 

PROJE, E5 İLE SAHİL BANDINI BİRBİRİNE BAĞLIYOR

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde yapmış olduğu çalışmaların sayısıyla ve yapım süreleriyle sayısız rekora imza atan HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı, Payas’a 420 metrelik battı-çıktı projesini kazandırdı. Yıkılan tren köprüsü yolu yerine battı çıktı şeklinde yapılan alt geçit, E-5 karayolu ile Payas’ın tarihi mekânlarını ve sahil bandını birbirine bağlıyor.
 

PROJE İLE İLÇEYE YENİ ALANLAR KAZANDIRILDI

 
HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Payas alt geçidinde, ana arterler üzerinde yığılmaları önleyen, sürücülerin hem zaman hem de yakıt kaybını ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda sürücülerin ve yayaların modern yollarda seyir etmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca proje kapsamında yapılan 5000 metrekarelik peyzaj çalışması ile yürüyüş ve fitness alanları da ilçeye kazandırıldı. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet