Skip Navigation Links

HBB Spor Evinde Güldü

HBB Kadın Basketbol Takımı,Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin dördüncü haftasında Samsun Canik Belediyespor’u evinde ağırladı.

HBB Spor Evinde GüldüWeb
TV

Spor   A+a-

13 Kasım Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi Süleyman Dağlı, Fazilet Gülter ve Murat Amaç hakem üçlüsü yönetti.
 
Bu sezon oynadığı kolektif basketbola rağmen ligde hak ettiği sırada bulunmayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, mücadeleye Bahar, Snytsina, Hurst, Marina ve Paris ilk beşiyle başladı. 
İki takımın da sert savunmasıyla başlayan mücadelenin ilk periyodu Hatay temsilcisinin 17-16’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
HATAY’IN MELEKLERİ İLK YARIYI 36-31 ÖNDE TAMAMLADI 
 
Konuk takim Samsun Canik Belediyespor,  mücadelenin ikinci periyoduna alan savunması yaparak başladı. Alan savunmasına Snytsina’nın dış atışlardan ve Marina’nın pota altından bulduğu sayılarla karşılık veren Hatay’ın melekleri, karşılaşmanın ilk yarısını 36-31 önde tamamladı.
 
İkinci yarıya hızlı bir giriş yapan mavi-beyazlılar, boyalı alanı etkili kullanarak üst üste sayılar buldu. Bahar ve Gamze ile hızlı hücumlarla bulduğu sayılarla farkı iyice açan Hataylı basketbolcular, üçüncü periyodu 58-47 önde bitirdi.
 
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-SAMSUN CANİK BELEDİYESPOR:84-57
 
Karşılaşmanın final periyodu baştan sona ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğüyle geçildi. Etkili savunmasıyla rakibine fazla şansı tanımayan Hatay’ın melekleri, hücumda da tecrübeli silahlarını etkili kullandı ve mücadeleyi 27 sayılık farkla 84-57 kazandı. 
 
Hatay Büyükşehir Belediyespor’da Bahar Öztürk attığı 21 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Paris 13 sayı ve 7 ribaund ile galibiyete katkı verdi. 
 
 
 
HBB Spor Evinde Güldü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet