Skip Navigation Links

Başkan Savaş, Muhtarlarla Buluştu

Doç. Dr. Lütfü Savaş, hizmette çözüm ortağı gördüğü muhtarlarla ve hemşerileriyle bir araya gelerek hizmet üretme hususunda istişarelerini sürdürüyor.

Başkan Savaş, Muhtarlarla Buluştu

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hizmette çözüm ortağı gördüğü muhtarlarla ve hemşerileriyle bir araya gelerek hizmet üretme hususunda istişarelerini sürdürüyor. 
 
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 13 Kasım Pazar günü Antakya ilçesi Zenginler Mahallesi’nde Akdeniz Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda hemşerileriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen kahvaltıya, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra İskenderun, Hassa, Altınözü ve Antakya ilçesi muhtarları, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel, HBB daire başkanları ve Zenginler Mahallesi sakinleri katılım gösterdi. 
 
GÜLCÜ’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A VE HBB AİLESİNE HİZMET TEŞEKKÜRÜ
 
Etkinlikte konuşma yapan Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş Antakya Belediye Başkanlığı görevinden bu yana biz Hatay ili muhtarlarına hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Bizlere olan desteğinden dolayı başkanımıza ve Hatay’ı donatan hizmetlerinden dolayı HBB ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
 
HATAY’DA ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
 
Kahvaltıda konuşan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, halka kaliteli hizmet ulaştırma hususunda çözüm ortağı olarak gördükleri muhtarların emeklerinin çok kıymetli olduğunun altını çizerek, il genelinde gerçekleştirilen tüm çalışmalarda halka en yakın merci olan muhtarların görüş ve önerilerinin değerlendirildiğini vurguladı. Hatay’da geçmişte ulaşım yapılamayan birçok noktada beton asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Savaş, yol yapım çalışmalarına aralıksız  devam edileceğini ifade etti. Hatay’a 13 köprü kazandırdıklarını sözlerine ekleyen Başkan Savaş, Hatay’da geçmişte eksik bırakılmış her alanda hizmet üretme gayretinde olduklarını belirtti. Hatay’da üstyapı çalışmaları kadar altyapı çalışmalarına da önem verdiklerini ve bu doğrultuda içme suyundan kanalizasyona, yağmur suyu kanallarından arıtma tesisi inşaatlarına kadar geniş bir hizmet yelpazesiyle şehrin eksik yönlerinin telafisini sağladıklarını söyleyerek kahvaltı etkinliğine katılan herkese teşekkür etti. 
 
Kahvaltının ardından mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Savaş, hemşerilerinin istek ve önerilerine samimiyetle kulak verdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet