Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MKÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü imzalandı

‘Eğitimde İşbirliği Protokolü’ Rektörlük Toplantı Salonu’nda düzenlenen törenle imzalandı.

MKÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü imzalandı

Eğitim   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü ile Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ‘Millî Eğitim Bakanlığı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları’ndan Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Narlıca), Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi (Narlıca), ve İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında ‘’Fen ve Sosyal Bilimler Projesi/Programı Uygulanan Proje Okulları’’ kapsamında ‘Eğitimde İşbirliği Protokolü’ Rektörlük Toplantı Salonu’nda düzenlenen törenle imzalandı.
MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İşbirliği Protokolü ile Üniversitemiz ve Millî Eğitim Bakanlığı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları kapsamında ilimizde faaliyet gösteren, Fen ve Sosyal Bilimler Projesi / Programı Uygulayan bu üç okul arasında programın amaçları doğrultusunda eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütmeyi, taraflar arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.
Kaya konuşmasına şöyle devam etti; ‘İmzalanan protokol ile Fen ve sosyal bilimler alanında ders seçen öğrenciler, bu dersleri üniversitemizle gerçekleşen iş birliği çerçevesinde daha etkin bir şekilde alma imkanı bulacaklar. Söz konusu protokol ile öğrencilerin akademik ortamlardan ve imkanlardan olabildiğince yararlanması planlanmıştır. Öğrenciler, eğitim koçluğu uygulamaları ile danışman öğretmenlerinin rehberliğinde istedikleri alanda üniversiteye hazırlanabilecekler.’ dedi.
İş birliği protokolü imza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Kılınç, Prof. Dr. Yusuf Önlen Prof. Dr. Veysel Eren ile protokol imzalanan okul müdürleri Mehmet Hanifi Tuncer, Firdevs Kılınç ve Erkal Yiğit katıldı.
Tören sonunda işbirliğinin verimli ve hayırlı olması dilekleri dile getirildi ve birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar